ZUMBA

VAD ÄR ZUMBA FITNESS?

 

Är du redo att dansa dig i form?

Det är just det Zumba®handlar om. Det är ett fantastiskt roligt, effektivt, enkelt, latinoinspirerat, kaloribrännande dans fitness-party™ som skapar glädje och hälsa hos miljoner människor.

 

Zumba Fitness® är det enda latinoinspirerade dans fitness-programmet som mixar smittsamma danssteg med glödhet internationell musik skapad av producenter som vunnit Grammy Award, vilket tillsammans skapar en "fitness-fest" som är riktigt beroendeframkallande. Sedan starten 2001 har Zumba-programmet vuxit till att bli världens största och mest framgångsrika dans fitness-program. Mer än 12 miljoner människor i alla former, storlekar och åldrar tar varje vecka Zumba-klasser på över 110 000 platser i fler än 125 länder.

 

VAD ÄR ZUMBA TONING?

 

ZumbaToning® är en perfekt form av Zumba när det kommer till att forma till sina muskler.

 

Zumba Toning® kombinerar målinriktad muskeltoning och intensiv cardio till medryckande latinomusik, allt för att få igång sin kaloriförbränning samt skulptera musklerna på ett roligt och medryckande sätt. Speciella toningövningar vävs in i passet och ökar förbränningen rejält! Du får en rejäl genomkörare av hela kroppen!

Toning sticks är lätta hantlar inspirerade av latinamerikanska maracas.

Alla får lära sig att hantera ett par toning sticks för att uppnå det önskade resultatet gällande träning för såväl arm- som lårmuskulatur, mage och rygg.

 

Zumba Toning® är det perfekta sättet att, på ett roligt sätt, skulptera kroppen naturligt.

 

Just nu finns ingen zumba toning klass hos NOW träning

KONTAKT

Söderväg 6A, 621 58 Visby

sara@nowtraning.se

Tel: 0709-323141

FÖLJ NOW TRÄNING

Facebook

Intagram

PROFIL

NOW träning för dig

Är ett företag som levererar träning, kost och hälsa i ett helhetsperspektiv!

 

Med över 20 år erfarenhet kan jag leverera träning, kost och behandling till att få en optimal hälsa.